Skrivesøndag og nye vaner

Det er skrivesøndag!
Ute regner det, noe som naturligvis betyr at dagen skal brukes til å skrive på bokprosjekt X. Har flere manus jeg skriver på om dagen, så hvilket jeg skal bruke dagen på har jeg ikke helt bestemt meg for enda.

Ellers har jeg har store planer om å legge til meg noen nye gode vaner fremover. En av dem er å rydde minst 20 minutter hver dag, i stedet for store etapper når det virkelig blir rotete. Jeg elsker å ha det ryddig rundt meg, men er en rotekopp…

Vane nummer to er å gå til eller fra jobb hver dag, om det så regner, snør eller er strålende sol. Jeg hater å ta buss…. Er heller ikke i besittelse av en bil, noe jeg egentlig heller ikke har noen planer om på veldig lenge.

Hva skal JEG med en bil…?

Jeg tror det er sunt å lage noen nye vaner en gang i blant. Ikke minst er det sunt å bli kvitt noen gamle. Vaner, handle- og tenkemønster er det like viktig å variere for min del, som å variere fysiske ting som stedet jeg bor og jobben man har. Om så bare interiør og selve arbeidsoppgaven.

Med det i bakhodet tar jeg Søndag.

– Frida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s